Digitaal uitzendplatform Staffyou krijgt investeerder

0
649

Staffyou heeft een investering van ruim 1 miljoen euro aan groeikapitaal verkregen van de Euro-Rijn Group.

Staffyou

Staffyou is een digitaal uitzendplatform waar opdrachtgevers in de horeca, retail en logistiek 24/7 flexibel personeel kunnen inhuren op basis van profielen met reviews. Het personeel, voornamelijk studenten, bepalen zelf waar en wanneer zij werken en kunnen direct schakelen met opdrachtgevers. De medewerkers zijn in dienst of werken freelance. Daarmee is Staffyou het enige hybride platform, aldus het persbericht. Met de kapitaalinjectie verkrijgt Euro-Rijn Group een minderheidsbelang in Staffyou.

Pavle Beslic (l.) en Ruben Donker (r.), Staffyou
Pavle Beslic (l.) en Ruben Donker (r.), Staffyou

Digitalisering uitzendbranche
Ruben Donker, Chief Technology Officer van Staffyou: “We zien steeds meer bedrijven in de uitzendbranche die met een zelfontwikkeld platform werken. Wij denken dat in de nabije toekomst de markt geheel uit software bedrijven bestaat die personeel leveren in plaats van uitzendbureaus die een standaard software pakket gebruiken.”

Nationale- en internationale uitbreiding
Staffyou is momenteel actief in Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Founder en CEO, Pavle Beslic van Staffyou: “De komende jaren staat nationale uitbreiding op de agenda. Binnen 5 jaar moet Staffyou een internationale speler zijn. Ook blijven we onze SAAS-tak door ontwikkelen. Wij gaan ons komend jaar ook verdiepen in mogelijke overnames van interessante uitzendpartijen.”

Staffyou is opgericht in 2016 door Pavle Beslic in Rotterdam. Het bedrijf is met name actief in de horeca, retail en logistiek. Van 2017 naar 2019 is Staffyou gegroeid met 500%.

Bron: Staffyou, 24 februari 2020