Detacheringsbureau Okeedo wint bronzen FD Gazelle Award 2021

0
153

Okeedo heeft een bronzen FD Gazelle Award 2021 in de wacht gesleept. In Theater Amsterdam werd 24 maart bekendgemaakt dat het detacheringsbureau voor de zorg de derde snelst groeiende onderneming van Nederland is.

Ook in de regio West, categorie klein behaalde Okeedo een bronzen FD Gazelle Award.

De FD Gazelle Award is een initiatief van het FD voor de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Een FD Gazelle is een bedrijf dat tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet is gegroeid, geen krimp boekte in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloot. Er werden in totaal 691 FD Gazellen 2021 bekendgemaakt in Theater Amsterdam.

“Okeedo begeeft zich in een markt waar enorme arbeidskrapte speelt. Groei is dan niet vanzelfsprekend”, reageert managing director Wesley Buitenhuis. “Maar als detacheringsbureau voor de zorg groeien we heel steady. De FD Gazelle Award maakt me trots, het is een geweldige erkenning voor ons team.”

Aantal medewerkers
In de eindscore weegt de omzetgroei met 50 procent mee, de winstgevendheid en de groei van het aantal medewerkers elk met 25 procent. Buitenhuis: “Okeedo bestaat inmiddels vier jaar en we hebben momenteel ongeveer 160 collega’s. Terwijl we met een aantal concepten, zoals de Zorgondersteuner Plus voor ziekenhuizen en De Klas voor de langdurige zorg, onze mensen ook laten overnemen. Onze missie is om de zorg gezonder te maken met gelukkige mensen. Daaraan houden we vast.”

Bron: Okeedo, 25 maart 2022

Lees ook
Okeedo introduceert nieuwe concepten voor care en cure