Chantal Huinder wordt nieuwe directeur van Doorzaam

0
205

Chantal Huinder wordt de nieuwe directeur van Doorzaam. Zij volgt Adriana Stel op die met ingang van 1 januari 2022 terugtreedt als directeur.

Chantal Huinder
Chantal Huinder

Adriana Stel blijft het komende jaar nog 2 dagen per week aan als intern adviseur. Dit meldt het bestuur van Doorzaam. Het bestuur ziet in Chantal Huinder de juiste persoon als nieuwe directeur. Al ruim 9 jaar is zij aan de stichting verbonden en heeft de missie en doelen duidelijk voor ogen.

Chantal Huinder heeft ruime ervaring op het gebied van opleiden en ontwikkelen van uitzendkrachten bij een van de grotere uitzendorganisaties in NL. Ze wilde haar kennis en kunde inzetten voor de gehele branche en zo was voor haar de stap naar Doorzaam (voorheen STOOF) een meer dan logische keus. Door haar jarenlange ervaring is Huinder de juiste persoon om de koers van Doorzaam voort te zetten en deze aan te passen aan wat er in de toekomst nodig is.

“Het blijven stimuleren van de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten wordt alleen nog maar belangrijker,” geeft Huinder aan en zij vervolgt: “Mijn streven is om duurzame inzetbaarheid in het DNA van de uitzendbranche te krijgen zodat het de normaalste zaak wordt om hier aandacht aan te besteden. Hiervoor is het belangrijk om het bereik van Doorzaam blijvend te vergroten bij zowel uitzendkrachten, uitzendorganisaties en opdrachtgevers. Intersectorale samenwerking met andere stakeholders zoals andere O&O fondsen is daarbij essentieel. Daarnaast is een groot speerpunt het bevorderen van de eigen regie van uitzendkrachten.’

Doorzaam
Het fonds voor de duurzame inzetbaarheid (DI) van uitzendkrachten heeft als missie om de duurzame inzetbaarheid van uitzendkrachten te stimuleren. Wij geloven dat iedere uitzendkracht vitaal, veilig, vaardig en met plezier zijn/haar werk kan doen en kan blijven doen.

Bron: Doorzaam, persbericht 11 november 2021

Lees ook
Interview met Chantal Huinder: Kans op werk begint met aandacht, waarna elke stap telt