Bluetech Engineering bestaat 10 jaar

0
364

Bluetech Engineering bestaat 10 jaar. Het bedrijf is op 10 februari 2011 opgericht vanuit een gezamenlijke visie van Arne Benner en Emile Bezemer.
Bluetech Engineering, 10 jaar
Bluetech Engineering richt zich op de installatietechniek in de Utiliteit en Infra. Het onderscheidend vermogen van Bluetech Engineering is sinds de dag van oprichting hetzelfde gebleven: Waarde toevoegen aan de carrière van onze medewerkers door ze constant te ontwikkelen. Dit door intensieve begeleiding, opleiding en uitdagende opdrachten met een vooraf bepaald groeiperspectief.

“Sinds de dag van oprichting is er veel veranderd,” meldt de organisatie. “De arbeidsmarkt, met name in de techniek is sterk veranderd. Er was en is nog steeds een groot tekort aan technische professionals en specialisten. Het mooie van deze tijd is dat onze opdrachtgevers dit ook zien. Zij kiezen ervoor om samen met Bluetech Engineering campagnes op te zetten om samen talenten aan te trekken en op te leiden. Zo leiden we young professionals op tot technische specialisten. Daarnaast hebben we een grote groep ervaren technici die we detacheren op langdurige uitdagende opdrachten.”

“De afgelopen tien jaar heeft Bluetech Engineering zich ontwikkeld tot een werkgever waar collega’s zich voor langere tijd aan willen binden, dienstverbanden van meer dan 5 jaar eerder regel dan uitzondering zijn en er zijn zelfs collega’s die al bijna tien jaar bij de organisatie werken. Wij hebben bewezen dat langdurige dienstverbanden in de detachering door goed werkgeverschap mogelijk is.
Wij kijken uit naar de komende 10 jaar waarbij één ding zeker is; Er blijft een tekort aan technici in Nederland. Samen vinden we een weg om daar invulling aan te geven!”

Bron: Bluetech Engineering, 9 februari 2021

Lees ook
Marcel Borst, Bluetech Engineering, wint verkiezing Meest Invloedrijke Recruiter 2020
Ronald van Geffen Commercieel Directeur Bluetech Engineering