Angela Pot (NBBU) nieuwe voorzitter SEU bestuur

0
400

Angela Pot volgt Maurice Rojer op als voorzitter van het bestuur van de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU).

Deze bestuurswisseling was noodzakelijk vanwege de overstap van Maurice Rojer naar de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie.

Angela Pot is sinds 2010 SEU bestuurslid namens de NBBU. Zij levert een waardevolle bijdrage in het bestuur door haar pragmatische aanpak en strategische blik. Bovendien is zij actief betrokken bij de SEU klankbordgroepen.

“De flexbranche maakt een enorme ontwikkeling door. Denk aan de steeds veranderende dienstverleningsvormen om opdrachtgevers te ontzorgen, veel wijzigingen op gebied van wet- en regelgeving, digitalisering die een enorme impact heeft op werkwijzen en de kwaliteitseisen die hierdoor aan de werknemers worden gesteld. Via inhoudelijke klankbordgroepen op verschillende thema’s zorgen we dat het SEU-examen vernieuwt en aansluit bij de praktijk. Zo borgen we met het SEU diploma de kennis in de flexbranche”, aldus Angela Pot.

“Afgelopen periode speelde Maurice een belangrijke rol bij het bepalen van de toekomstige koers van SEU. Vanuit het zittende bestuur neem ik nu het stokje over om, samen met Barbara en het bestuur, deze koers te gaan waarmaken. De SEU gaat – vanuit haar stabiele basis – verder met ontwikkelen, zodat medewerkers kwalitatief overeind blijven in deze veranderende (flexibele)arbeidsmarkt.”

Vijf jaar kon de SEU een beroep doen op Maurice Rojer; eerst als penningmeester en sinds januari 2018 als voorzitter. Barbara Kramer, manager SEU: “We vinden het erg jammer dat deze betrokken en daadkrachtige voorzitter en penningmeester ons verlaat. Natuurlijk wensen wij Maurice veel plezier en succes in zijn nieuwe baan.”

Bron: SEU, 13 mei 2019