Aethon CEO Casper Bannet geeft na 15 jaar het stokje door

0
653

Casper Bannet, CEO van Aethon en Samen Professionals, heeft onlangs zijn vertrek aangekondigd. Hij treedt naar de achtergrond en neemt als aandeelhouder plaats in de board.

Het dagelijkse bestuur zal worden overgenomen door de nieuwe CEO Liesbeth Griffioen.

Casper Bannet begon 15 jaar geleden op een zolderkamer met een startbedrag van €650,-. Met dit bedrag zette hij een succesvol bemiddelingsbureau op. Dat snel uitbreidde in de zorgvervoermarkt, gezondheidszorg, de overheidssector, de kinderopvang en het onderwijs. Onder zijn leiding groeide Aethon uit tot één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

“Samen met mijn oud vennoot en goede vriend Lennard van Vloten heb ik vijftien prachtige jaren beleefd waarin we met trots een bedrijf met grote maatschappelijke impact hebben gebouwd. Ik ben ervan overtuigd dat Aethon en Samen Professionals onder leiding van Liesbeth klaar zijn voor de volgende fase”, aldus Casper Bannet.

Bannet heeft alle vertrouwen in de toekomst van Aethon. Liesbeth Griffioen volgt Casper Bannet op als CEO van Aethon en Samen Professionals. Liesbeth is afgelopen november begonnen als Chief Commercial Officer bij Aethon en begint per 7 februari in haar nieuwe functie.

Liesbeth Griffioen vertelt: “Het is heel bijzonder om te zien dat we ons als organisatie continu ontwikkelen om toekomstbestendig te zijn. We hebben de WAB omarmd, nieuwe systemen geïntroduceerd én met de komst van Samen Professionals bieden we een compleet palet aan onze klanten: van jong talent tot volwassen professionals. Met als doel om onze opdrachtgevers en kandidaten centraal te zetten. Ik vind het een enorme eer om het stokje van Casper over te mogen nemen en verder te bouwen aan onze onderscheidende proposities.”

Bron: Aethon, persbericht 7 februari 2020

Zie ook
Liesbeth Griffioen CCO van Aethon
Interview met Casper Bannet: Jong talent wil steeds meer echte betrokkenheid