Liesbeth Griffioen CCO van Aethon

0
287
Liesbeth Griffioen
Liesbeth Griffioen

Aethon, uitzender en detacheerder van studenten en young professionals, versterkt per november 2019 haar directie met de komst van Liesbeth Griffioen.

Door de snelle en aanhoudende groei van het bedrijf besloot Aethon een CCO aan te stellen om de operationele activiteiten en strategische projecten te begeleiden.
Griffioen heeft een lang en onderscheidend trackrecord in de staffing- en recruiting industrie en was tot voor kort Director Sales & Accounts bij USG People. Hierin was zij onder meer verantwoordelijk voor alle key-accounts en new business van USG People in de branches Food, Industrie & Logistiek. In haar nieuwe functie wordt zij eindverantwoordelijk voor de operationele activiteiten, onder meer voor Sales en Marketing.

“Na jarenlang met zeer veel plezier te hebben gewerkt voor USG, voelt het nu als een fantastische stap om alle ervaring die ik heb opgedaan te mogen inzetten voor Aethon, met als doel om Aethon nog verder te laten groeien en ontwikkelen”, aldus Liesbeth Griffioen.

Casper Bannet, CEO van Aethon, is verheugd met de komst van Liesbeth Griffioen. “Met Liesbeth’s komst zullen we de organisatie op verschillende niveaus flink verstevigen, zorgen we voor meer structuur en zijn we in staat om nog meer te versnellen om zo onze klanten beter te kunnen bedienen.”

Met de benoeming van Griffioen bestaat de directie verder uit: Casper Bannet (CEO) en Thijs Burgerhout (CFO).

Over Aethon
Aethon verbindt al meer dan 14 jaar gedreven studenten en young professionals aan betekenisvol werk in de zorg, in de kinderopvang, bij de overheid en bij woningcorporaties. Aethon ontwikkelt en investeert in gerichte, praktische opleidingsprogramma’s zodat talenten direct inzetbaar zijn bij de opdrachtgever. Als aanjager van groei en ontwikkeling worden studenten begeleid bij de start van hun carrière en professionals geholpen bij de ontwikkeling van hun loopbaan.

Bron: Aethon, persbericht 1 november 2019

Zie ook
Aethon en Geerling & Geerlings bundelen krachten
Interview met Casper Bannet: Jong talent wil steeds meer echte betrokkenheid