Adecco Group neemt Vettery over

0
191

Adecco Group kondigt de overname aan van het online recruitment platform Vettery dat zich richt op werving voor vaste dienstverbanden.

De overname versterkt de activiteiten van Adecco Group en past bij de groeiende reeks digitale HR-platforms van de organisatie na de lancering van Adia en YOSS in 2017.

Het online recruitmentplatform Vettery verbindt meer dan 4.000 top werkgevers met hooggekwalificeerde kandidaten in de IT-, verkoop- en financiële sector. De matching van kandidaten en opdrachtgevers vindt plaats op basis van algoritmen en machine learning.

Vettery is gestart in 2014 in New York. De organisatie is inmiddels actief in zeven Amerikaanse grootstedelijke gebieden. Met hulp van Adecco kan Vettery zijn expansie versnellen in de VS en op internationale markten. Medeoprichters Brett Adcock en Adam Goldstein blijven leiding geven aan de onderneming binnen de Adecco Group. Ze rapporteren aan John Marshall, directeur van Adecco Group, Professional Staffing in de regio Noord-Amerika, VK en Ierland.

Bekijk de merken van Adecco Group.

Bron: Adecco Group, 20 februari 2018