"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Acture Groep neemt arbodiensten VerzuimWeg en keesz over

Acture Groep heeft de arbodiensten VerzuimWeg en keesz overgenomen. Met deze overnames verstevigt Acture Groep haar positie in het werkveld van private uitvoering van de sociale zekerheid.
Acture Groep
Acture Groep ziet de overname van beide arbodiensten als een waardevolle toevoeging. Door onderdeel te worden van Acture Groep wordt de expertise en marktaanbod van beiden arbodiensten vergroot. Acture Groep heeft nadat eerder Care Group is overgenomen nu in korte tijd drie arbodiensten toegevoegd aan haar portfolio. De nieuwe bedrijfsonderdelen zullen onder de eigen naam blijven opereren.

Maudie Derks, CEO Acture Groep: ‘De acquisitie van VerzuimWeg en keesz past in de ambitie van Acture Groep om in de brede dienstverlening rondom verzuim en arbeidsongeschiktheid een leidende rol in te nemen. De cultuur en de marktpositie van VerzuimWeg en keesz in Noord Nederland zien wij als een welkome aanvulling op onze landelijke dekking. We kijken enorm uit naar een verdere invulling van de samenwerking.’

keeszTim Teisman, eigenaar van VerzuimWeg en keesz: ‘Ik ben trots op de collega’s die ons de afgelopen jaren hebben helpen groeien en ben dankbaar voor het vertrouwen en de samenwerking met onze klanten. De overname van Acture biedt een prachtige toekomst voor onze klanten en medewerkers. Ik ben er dan ook van overtuigd dat wij in Acture de juiste partij hebben gevonden voor de toekomst van VerzuimWeg en keesz. Mede vanwege de kwalitatieve match in dienstverlening. Maar ook voor het bredere dienstenpalet en de mooie groep professionals, zien wij een goede kans op synergie. Vol overtuiging gaan wij nu op in Acture Groep om significante stappen vooruit te zetten in onze arbodienstverlening.’

Bron: Acture Groep, 16 november 2021

Lees ook
UWV keurt te weinig mensen door tekort aan artsen
Keesz: arbodienst met verstand van flex

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.