"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Marcel Michiels wordt nieuwe CEO Wiertz Company

Wiertz Company benoemt met ingang van 17 juni Marcel Michiels als nieuwe CEO. Michiels (57) was tot voor kort Algemeen Directeur bij Volta Limburg. Daarvoor was hij onder meer Commercieel Directeur bij Roda JC en Directeur bij Flexpoint. Michiels was werkzaam binnen diverse managementrollen bij Randstad waar hij de uitzendbranche goed leerde kennen.

Michiels geeft de komende jaren samen met het directieteam leiding aan de organisatie en de verdere groei van Wiertz Company. Ralph Kerres, voorzitter van de RvC: “We zijn erg blij met de komst van Marcel Michiels, we zijn ervan overtuigd dat hij een waardevolle toevoeging zal zijn voor het bestaande directieteam.” 

Marcel Michiels vormt de statutaire directie met COO Niklas Wiertz (26) tweede generatie binnen het familiebedrijf. Beiden zullen nauw samen optrekken als extern en intern boegbeeld van de organisatie. Het directieteam bestaat verder uit Area Directors Leon van Giezen en Mariska Geven.

Over Wiertz Company

Wiertz Company is een familiebedrijf dat al meer dan 27 jaar actief is in de arbeidsbemiddeling. Het bedrijf is uitgegroeid tot een allround HR-dienstverlener. Bij Wiertz Company werken dagelijks 120 vaste medewerkers en maar liefst 4500 flexmedewerkers bij ruim 700 werkgevers. 

Wiertz Company biedt oplossingen voor de brede wereld van mens en werk: Wiertz Flex Solutions, Wiertz Payroll Solutions, Wiertz Career Solutions, Wiertz Hospitality Solutions, Wiertz Digital Solutions, Wiertz International Solutions, Wiertz Inhouse Solutions en Wiertz Technical Solutions.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *