"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Ralph Kerres in Raad van Commissarissen Wiertz Company

Ralph Kerres treedt toe tot Raad van Commissarissen Wiertz Company

Per 1 januari aanstaande is Ralph Kerres benoemd tot Commissaris, lid en beoogd voorzitter van de Familieraad van Wiertz Company. De HR-dienstverlener, actief in heel Nederland met een breed pallet aan diensten, verstevigt zo de continuïteit van haar governance. Voorzitter Constant Jurgens: ‘We zijn blij om met Ralph een ervaren ondernemer toe te voegen aan de expertise van de familieraad van Wiertz Company. Bij mijn eigen vertrek ga ik de voorzittershamer met een gerust hart aan hem overdragen”.

Ralph Kerres

‘Met de komst van Ralph Kerres als logisch gevolg van ons rooster van af- en aantreden borgen we het toezicht binnen Wiertz Company. De professionele governance geeft mede vorm aan een succesvolle toekomst van ons bedrijf. Dat Ralph jarenlang leiding gaf aan zijn eigen familiebedrijf is daarbij een belangrijke pré,’ aldus founder Harm Wiertz.

Allround HR-dienstverlener
Wiertz Company bestaat sinds 1997 en is een allround HR-dienstverlener, actief in de wereld van mens en werk. Wiertz Company is gebouwd op de waarden van een hecht familiebedrijf, waarbij het Rijnlands gedachtegoed de grondslag is: ondernemen met oog voor continuïteit, de lange termijn en op basis van partnerships. Het bedrijf, dat nog steeds in eigendom is van familie Wiertz, is ontstaan in Limburg en inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende partner in Nederland.

Groei
Wiertz Company biedt digitale oplossingen en 19 fysieke vestigingen in zowel Nederland, Duitsland en Polen. Bij Wiertz Company werken dagelijks 120 vaste medewerkers en ruim 4500 flexmedewerkers bij ruim 750 werkgevers. Een zorgvuldig samengestelde mix van ervaring en talent. Het bedrijf wordt gekenmerkt door een professionele governance met aandeelhouders, toezichthouders en bestuurders. Voor 2022 koerst Wiertz Company op een begroting van ruim 110 miljoen euro. Wiertz Company wordt bestuurd door Roger Holtus (CEO), Luc Prevoo (CFO) en Edith Hageman (CCO).

Bron: Wiertz, persbericht 2 september 2022

Lees ook
2017 – Roger Holtus nieuwe Managing Director Wiertz Company

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.