"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Private equity partij CVC neemt meerderheidsbelang in House of Talents

Vers kapitaal moet verdere groei mogelijk maken.

CVC Capital Partners krijgt  een meerderheidsbelang in interim- en detacheringsbedrijf World of Talents. CVC neemt daarmee het stokje over van Baltisse. Die investeringsmaatschappij blijft wel betrokken bij de groeiambities van World of Talents, in Nederland opererend onder de naam House of Talents.

“We zijn verheugd om samen te werken met CVC, wiens internationale netwerk ons zal helpen onze missie verder te realiseren en de impact op de HR-gemeenschap te vergroten”, zegt Steve Rousseau, CEO van het in oorsprong Belgische World of Talents.

World of Talents is een gespecialiseerde, internationale HR-groep met een sterke focus op knelpuntberoepen en talent management, actief in outsourcing, interim-(management) en werving & selectie. Samen zijn ze goed voor een omzet van € 360 miljoen met een ebitda resultaat van € 50 miljoen. Het bedrijf heeft meer dan 4.500 medewerkers.

In Nederland biedt House of Talents interim-maatwerkoplossingen bij de top 500 opdrachtgevers van Nederland. Het bedrijf werkt vanuit 1 holding in 13 gespecialiseerde domeinen als data, HR en IT.

CVC zegt dat het zijn internationale netwerk en expertise inschakelt om World of Talents te ondersteunen bij het realiseren van de strategische doelstellingen. “We zijn onder de indruk van wat World of Talents tot nu toe heeft bereikt en kijken ernaar uit om bij te dragen aan de volgende groeifase in partnership met het managementteam onder leiding van Steve en Baltisse”, aldus Steven Buyse en Maxim De Vos, respectievelijk Managing Partner en Senior Managing Director bij CVC.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *