"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

YoungCapital NEXT wordt detacheerder young professionals

YoungCapital NEXT, de opleidingstak van recruitmentspecialist YoungCapital, gaat zich volledig richten op detachering van young professionals. Naar eigen zeggen transformeert de organisatie van ‘uitzend-plus-label’ naar een onafhankelijke detacheerder.

Via een traineeship, een vaste aanstelling, de zekerheid van salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en opleiding gaat YoungCapital NEXT zich vanaf nu volledig richten op detachering van young professionals. YoungCapital NEXT presenteert zich voortaan als de detacheerder in IT, finance en publieke sector.

Naar eigen zeggen transformeert de organisatie van ‘uitzend-plus-label’ naar een onafhankelijke detacheerder. Daphine Jacobs, Managing Director bij YoungCapital NEXT: “Deze mijlpaal illustreert de evolutie van YoungCapital NEXT van uitzenden naar volwaardige detachering. Het is een belangrijke stap in onze missie om de toekomst van detachering vorm te geven en voortdurend te streven naar arbeidsvoorwaarden die passen bij de young professionals van nu. Zo creëren we als nieuw merk de ideale combinatie van flexibiliteit en zekerheid. We blijven innoveren en onze diensten aanpassen aan de dynamische en ondernemende behoeften van zowel young professionals als werkgevers in deze snel veranderende arbeidsmarkt.”  

Traineeship en ontwikkeltraject

Detachering via YoungCapital NEXT biedt young professionals de kans om ervaring op te doen bij verschillende organisaties in IT, finance en publieke sector. Een carrière begint met een minimaal tweejarig traineeship. Young professionals worden dan gedetacheerd bij opdrachtgevers uit het netwerk van de detacheerder, waaronder Achmea, KPN, Rabobank en Univé. 

Bij start volgen de NEXT’ers een intensief ontwikkeltraject van twee tot drie maanden bestaande uit trainingen en opleidingen. Ze worden gedurende hun traineeship gecoacht door talentmanagers van YoungCapital NEXT. Er kan gekozen worden uit twaalf verschillende soft skill-trainingen waarbij ze leren om effectief feedback te geven, om te gaan met weerstand op de werkvloer, persoonlijke talenten te ontdekken en hun werkweek te managen. YoungCapital NEXT blijft young professionals gedurende hun carrière ondersteunen bij het vinden van nieuwe kansen en het verder ontwikkelen en doorgroeien.  

Afgelopen jaar heeft YoungCapital NEXT het managementteam versterkt. 

YoungCapital NEXT is sinds 2019 de nieuwe merknaam van de opleidingstak van recruitmentspecialist YoungCapital.

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *