"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FlexAssets organiseert Flexperience op 4 december 2024

Op 4 december 2023 vindt de Flexperience informatiebijeenkomst plaats van FlexAssets op Papendal. Op dit event worden deelnemers helemaal bijgepraat over de actualiteiten in wet- en regelgeving voor de flexbranche.

Waar?

Congrescentrum Papendal
Papendallaan 3, 6816 VD Arnhem

Wanneer?

Maandag 4 december 2023
Ontvangst van 13.00 uur en 13.30 uur. Het event vangt aan om 13.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur. Na afloop is gelegenheid tot netwerken onder het genot van een hapje en een drankje.

Wie zijn de sprekers?

Deze topsprekers uit de branche nemen u mee langs de actualiteit:

  • Hendarin Mouselli van VRF Advocaten
  • Lucy Guardiola van NBBU
  • Patrick Tom van Bureau Cicero
  • Hugo Wijtmans van iSeleqt
  • Tres Dijkshoorn-Wolterman van FlexAssets

Wat zijn de onderwerpen?

Kostprijs 2024; ontwikkelingen rond de CAO voor Uitzendkrachten; wijzigingen in pensioenwetgeving; controles van StiPP; Wet toezicht gelijke kansen bij werving & selectie, verplichting van een vertrouwenspersoon; klokkenluidersregeling; Toelating terbeschikkingstelling van arbeidskrachten (WTTA); hoe beperk je ziekteverzuim met focus op werkgeluk en hoe breng je de inlener in beweging voor de juiste inlenersbeloning.

Topfit voor ondernemen in flex

“Ik vergelijk het runnen van een onderneming in de flexbranche wel eens met topsport. Vanuit dat perspectief was Papendal als locatiekeuze snel gemaakt; hier komen topsport en de flexbranche samen op 4 december 2023!” vertelt Tres Dijkshoorn-Wolterman, eigenaar van FlexAssets.

“Ik ben bijna 23 jaar actief als adviseur in administratieve en salarisvraagstukken in de flexbranche, Jaarlijks bezoek ik vele uitzendondernemers in het land om met hen te sparren en praktisch advies te geven voor hun bedrijfsvoering in lijn met de actuele wet- en regelgeving. Sinds vele jaren ben ik ook trainer van NBBU-leden in dit vakgebied. Tot nu toe heb ik jaarlijks informatiebijeenkomsten georganiseerd om flexondernemers een overzicht te geven van de veranderingen in cao, wet- en regelgeving. Tegenwoordig meestal in de vorm van webinars. Dit jaar organiseer ik voor het eerst een congres met meerdere sprekers. Met hun kennis en informatie helpen zij de deelnemers om straks ‘goed in de wedstrijd’ te zitten.”

“Hervormingen van de arbeidsmarkt, een kortlopende cao voor uitzendkrachten, het wetsvoorstel Toelating terbeschikkingstelling arbeidskrachten, toenemende invloed van de politiek op de flexbranche, het onzekere zzp-dossier. Steeds meer overnames van uitzendondernemingen, die gezamenlijk backofficediensten mogelijk maken. Deze combinatie van factoren zorgt voor nervositeit in de branche. Het maakt ondernemers onrustig. De grote meerderheid die ik spreek, wil zijn of haar werk goed doen. Ze weten dat ze regionaal een belangrijke bijdrage leveren aan de economie. Al die ondernemers wil ik met dit evenement ondersteunen, zodat zij de juiste keuzes kunnen maken. Mensen bemiddelen naar werk, dat blijft nodig, het is een heel mooi vak, daar ben ik van overtuigd.”

Kom naar Flexperience op 4 december

“Aan het einde van deze middag ben je helemaal bijgepraat over alle actualiteit en voorzien van veel praktische tips!”

Wat kost deelname?

Deelname kost € 225,00 per persoon excl. BTW.

Informatie en aanmelden

Meer informatie of je inschrijven als deelnemer? Klik hier

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.