"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Bikeshift werft fietskoeriers voor MarleenKookt in Amsterdam

Maaltijdbezorger MarleenKookt heeft Bikeshift, het recruitmentplatform voor fietskoeriers gekozen om nieuwe fietskoeriers te werven.

Vanwege de groei van het aantal bestellingen werft en selecteert Bikeshift nieuwe fietskoeriers voor MarleenKookt die op elektrische DOCKR bakfietsen de Amsterdamse bezorgteams versterken.
Marleenkookt.nl fietskoeriers van Bikeshift
Met passie voor lekker en gezond eten kookt oprichtster Marleen Jansen dagelijks dagverse maaltijden voor drukke gezinnen. Fietskoeriers op elektrische bakfietsen brengen de bestellingen rond in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Haarlem en Leiden. Marleen Jansen en Joris Keijzer startten met een passie voor lekker en gezond eten in 2011 MarleenKookt.

Joris Keijzer: “Met vijf chefkoks maken wij klanten blij met dagverse maaltijden die met aandacht, liefde en vakmanschap zijn bereid. Onze uitdaging is om de maaltijden op tijd bij de klant te bezorgen. Het vinden van gemotiveerde bezorgers is de expertise van Bikeshift. Bikeshift helpt als specialist om de beste, meest gemotiveerde bezorgers voor MarleenKookt in Amsterdam te vinden waardoor we onze maaltijden bij nog meer klanten kunnen bezorgen.”

Sjoerd den Dekker, Operationeel Manager van Bikeshift is trots om voor MarleenKookt aan de slag te gaan: “Onze riders krijgen een arbeidsovereenkomst, zijn verzekerd, plannen zelf hun werktijden en worden wekelijks goed betaald. Fietskoeriers die voor MarleenKookt bezorgen krijgen na een avondshift bovendien een gratis warme maaltijd.”

Bezorgers van MarleenKookt rijden op moderne elektrische bakfietsen van Dockr.

Bron: Bikeshift, 23 januari 2023

Lees ook
Tijd voor een fietskoeriers-cao

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.