SLUIT MENU

YoungCapital wint aanbesteding Inhuur Flexibele Arbeidskrachten Rijksoverheid

YoungCapital wint aanbesteding Inhuur Flexibele Arbeidskrachten Rijksoverheid. De recruitmentspecialist gaat de komende jaren werven voor onder andere acht ministeries.

YoungCapital is sinds deze week één van de belangrijkste wervingspartners voor flexibele medewerkers van de Rijksoverheid voor de komende jaren.

Het recruitmentbedrijf heeft de opdracht gegund gekregen voor de inhuur van flexibele medewerkers voor onder andere de ministeries Onderwijs Cultuur en Wetenschap, Algemene Zaken, Buitenlandse Zaken, Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, Financiën, Volksgezondheid Welzijn en Sport, Sociale Zaken en Werkgelegenheid, Infrastructuur en Waterstaat. Maar ook voor de Hoge Colleges van Staat en ICTU. De aanbesteding is beter bekend onder de naam IFAR.

Juiste wervingsstrategie belangrijk in krappe arbeidsmarkt
IFAR is één van de meest omvangrijke aanbestedingen op het gebied van werving en selectie van (flexibele) medewerkers voor de Rijksoverheid. Gezien de huidige arbeidskrapte is een goede wervingsstrategie nog belangrijker geworden. Een van de speerpunten van de wervingsaanpak van YoungCapital is het versterken van de reputatie van de verschillende onderdelen binnen de Rijksoverheid onder potentiële werknemers. YoungCapital wil dit bereiken door onder andere zijn online positionering, zijn netwerk van zogenoemde online jobboards en database met bijna 9 miljoen potentiële werkzoekenden in te zetten. Daarnaast richt het bedrijf zich op een heldere aanpak rondom verzuim, talentontwikkeling en doorgroeimogelijkheden.

Denise Wit, Director Public bij YoungCapital, is trots op het partnerschap met de Rijksoverheid: “De Rijksoverheid is een van de belangrijkste en populairste werkgevers van ons land en het is een eer om deze opdracht gegund te krijgen. We kijken er naar uit om onze jarenlange ervaring in te zetten en het partnership in de komende jaren tot een succes te maken.”

Bron: YoungCapital, persbericht 15 juli 2022

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.