"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Cohedron neemt Vijverberg Interim Juristen over

Cohedron bestendigt groei van juridische dienstverlening door overname Vijverberg Interim Juristen.

Vijverberg Interim Juristen, fotomoment na overname
Op de foto van links naar rechts: Bob van Berkel (Directeur Vanberkel Professionals), Liza Brinkmann-Geerling (Managing Partner Vijverberg Interim Juristen), Sebastiaan de Ruiter (Directeur Vanberkel Professionals)

Door veelal complexe (wijzigingen in) wet- en regelgeving en de toenemende druk op de arbeidsmarkt stijgt de vraag naar juridische professionals binnen de overheid. Met de overname van Vijverberg Interim Juristen kan Cohedron nog beter invulling geven aan deze vraag. Dit in nauwe samenwerking met Vanberkel Professionals.

Vijverberg Interim Juristen richt zich specifiek op het bemiddelen en detacheren van interim-juristen, al 15 jaar. Met een groot landelijk netwerk van persoonlijk geselecteerde juristen leveren zij maatwerk met gekwalificeerde kandidaten. Of het nu gaat om een tijdelijke invulling, het wegwerken van achterstanden of extra aandacht tijdens een project. Vijverberg Interim Juristen coördineert het gehele traject, van selectie tot start, begeleiding gedurende de opdracht en een nette overdracht bij afronding. Altijd met een persoonlijke benadering. Inmiddels is het bureau uitgegroeid tot een serieuze partner voor overheidsorganisaties met een aanzienlijk marktaandeel in de juristen-branche.

Openheid en transparantie zijn essentieel voor het vertrouwen tussen de samenleving en de overheid. De interim professionals van Vanberkel Professionals en Vijverberg Interim Juristen dragen graag hun steentje bij aan een betere maatschappij. Resultaatgericht zonder uit het oog te verliezen dat het beste resultaat een zo breed mogelijk gedragen oplossing is waarbij elke stap van het proces zo goed mogelijk met alle partijen wordt gecommuniceerd. Samen zetten zij deze kwaliteiten en ervaringen graag in voor onze opdrachtgevers.

Bob van Berkel, Directeur Vanberkel Professionals: “Vanberkel Professionals is 6 jaar geleden gestart met het verzorgen van juridische dienstverlening. Deze dienstverlening is organisch ontstaan vanuit verbreding van de vraag van onze opdrachtgevers en raakvlakken met onze bestaande dienstverlening op het gebied van finance, audit, consultancy en subsidies. Deze verbreding is een enorm succes gebleken en uitgegroeid tot 300 actieve juridische opdrachten. Door samenwerking met Vijverberg Interim Juristen kunnen we onze dienstverlening binnen de publieke sector verder uitbreiden.”

Liza Brinkmann-Geerling, Directeur Vijverberg Interim Juristen: “Sinds 2007 richt Vijverberg Interim Juristen zich op bemiddeling van juristen bij (lokale) overheden. Altijd gericht op het plaatsen van precies dié uitstekend passende kandidaat op een specifieke uitvraag. Kwalitatief hoogwaardige maatwerkoplossingen door een persoonlijke aanpak. Wij onderhouden nauw contact met partijen, voor, tijdens en na opdrachten, wat gewaardeerd wordt en leidt tot plezierige langlopende klantrelaties. De overname door Cohedron verstevigt onze marktpositie en bewerkstelligt een verdere professionaliseringsslag. Samenwerking met Vanberkel optimaliseert onze dienstverlening, doordat wij gebruik kunnen maken van elkaars kennis, expertise en netwerk van opdrachtgevers en interim-professionals. “

Bron: Cohedron, persbericht 1 juni 2022

Lees ook
House of HR, meerderheid aandelen in handen van Bain Capital
House of HR neemt Nederlandse holding Cohedron over

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.