"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Kobadix partner van Vitaal Bedrijf

Per 1 maart is Kobadix trotse, landelijke partner van Vitaal Bedrijf geworden.

Het programma Vitaal Bedrijf is een initiatief van VNO-NCW en MKB-Nederland.
Vitaal Bedrijf

Vitaal Bedrijf helpt ondernemers stap voor stap op weg naar een vitale toekomst. Met als resultaat meer inzet, meer plezier, meer productiviteit en meer rendement. Ieder bedrijf met een eigen passend programma, maar als onderdeel van een beweging om samen het vitaalste land te worden.

Vitaal Bedrijf biedt alle ondernemers van Nederland hulp aan die concreet is en direct toepasbaar. “Samen met experts zetten we het bewijs op een rij van wat werkt en wat niet. We brengen al het aanbod bij elkaar zodat ondernemers snel de best passende concrete stap kunnen zetten op gebied van vitaliteit in bedrijven. En we helpen hierbij met advies, een netwerk van vitale ondernemers en inspiratie uit goede voorbeelden.”

Vitaal Bedrijf wordt uitgevoerd onder de vlag van de stichting Nederland Onderneemt Maatschappelijk!, en wordt mede mogelijk gemaakt door de ministeries van VWS en SZW. Met Vitaal Bedrijf dragen VNO-NCW en MKB-Nederland en hun regionale verenigingen bij aan het door hen ondertekende Nationaal Preventieakkoord.

Kobadix kan als partner van Vitaal Bedrijf ondernemers en ondernemingen nog beter helpen met het krijgen van vitale en duurzaam inzetbare medewerkers. Door dit partnership biedt het de vitaliteitsscan gratis aan. De organisatie is gespecialiseerd in het begeleiden van ondernemingen die op basis van deze scan aan de slag willen. De experts helpen om op de juiste wijze data te interpreteren, eventuele vervolgonderzoeken aan te bevelen. Ook het op maat maken van een programma behoort tot de mogelijkheden.

Bron: KoBaDix, april 2022

Lees ook
Doorzaam ondersteunt duurzame inzetbaarheid uitzendkracht
Werken = Bewegen Challenge

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.