"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Samenwerking Brisker Group en RecruitNow

Samenwerking Brisker Group en RecruitNow

De arbeidsmarkt is krapper dan ooit en voor het eerst in onze historie telt Nederland meer vacatures dan werklozen. Om het werk van intermediairs en recruiters te vereenvoudigen en kandidaten sneller en beter te matchen, zijn full service HR-dienstverlener Brisker Group en RecruitNow, specialist in recruitmentsoftware, een strategische samenwerking aangegaan.

Nut en absolute noodzaak
Het landschap waarin uitzendondernemers zich bewegen kent verschillende kanten én klanten. Zij staan ten dienste van zowel de werkgever als de werknemer en hun werkprocessen vinden plaats aan de zogeheten voor- en achterkant. De achterkant, ofwel backoffice, is het puur administratieve proces van contracten, uren, verloning en facturatie. Dit moet vooral accuraat gebeuren en vraagt om een solide systeem dat rekening houdt met actuele wet- en regelgeving. Brisker Group, dat bestaat uit Pay for People, Holland Employment Experts en Tentoo, is specialist in backofficedienstverlening voor de Nederlandse backoffice-, uitzend-, freelance- en payrollmarkt.

De voorkant van het werkveld van de intermediair is de plek waar kandidaten en klanten als eerste kennismaken met de uitzendorganisatie tijdens het wervings- en sollicitatieproces. “Samen met RecruitNow maken we het voor onze klanten mogelijk om de voor- en achterkant samen te brengen in één omgeving waar alle informatie gekoppeld is. In tijden van krapte een absolute noodzaak voor elke uitzendondernemer”, zegt Timo Rijsdijk, Business Unit Directeur Pay for People.

“Een koppeling tussen de systemen van Brisker en RecruitNow biedt klanten van Brisker een efficiënter, digitaal en transparant sollicitatieproces, dat ook slimmer matcht. Daarvoor gebruiken we Cockpit: ons Applicant Tracking System (ATS) dat speciaal is ontwikkeld voor en door de staffingbranche”, licht André Polderman, CEO van RecruitNow, toe.

Bron: Brisker Group, 7 december 2021

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.