SLUIT MENU

Flexcraft uitzendbureau | Horizon Holding neemt de Axxent Groep over

Flexcraft Group B.V. heeft met ingang van 27 juli 2021 Axxent Groep B.V. overgenomen.

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, ziet grote voordelen in de combinatie van Flexcraft Uitzendbureau en Axxent Groep. “Met het toevoegen van Axxent aan de Flexcraft familie wordt ons verzorgingsgebied binnen Nederland nog verder uitgebreid”. Door de knowhow en het netwerk van beide organisaties te combineren kunnen we onze klanten en uitzendkrachten nog beter bedienen. De overname van Axxent past in de groeistrategie van Horizon Holding en Flexcraft Group. Gezamenlijk krijgen we meer mogelijkheden om structureel te investeren in mensen en middelen.”

Met deze overname breidt Flexcraft Group haar positie verder uit op de Nederlandse uitzendmarkt. Flexcraft Group is een van de dochtermaatschappijen die vallen onder Horizon Holding B.V. Axxent Groep voert de uitzend-labels Axxent en Dutch Days. Beide labels zijn onderdeel van de transactie. Axxent Groep heeft zeven vestigingen in het midden en oosten van het land. Beide organisaties hebben een lange historie in uitzenden en vertegenwoordigen een grote groep uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.

Eerder dit jaar heeft Flexcraft MC-Do-It overgenomen. Flexcraft Uitzendbureau heeft zich door deze en autonome groei inmiddels op de 19de plek van Nederlandse uitzendbureaus gevestigd. Inmiddels werken er dagelijks meer dan 10.000 mensen voor de Flexcraft groep en wordt een omzet gerealiseerd van bijna 300 miljoen euro (2020). Naast het uitzenden van vakmensen verzorgt Flexcraft ook opleidingen met baangarantie in de transport, logistiek, zorg en hospitality.

Axxent en Dutch Days blijven in de huidige vorm zelfstandig bestaan en blijven aangestuurd door het huidige management Cees Noorderijk en Wouter van Asselt.

Bron: Flexcraft Group, 18 augustus 2021

Lees ook
Horizon Holding BV neemt McDo-It BV over
Horizon Holding neemt Flexcraft Group over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.