"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Horizon Holding BV neemt McDo-It BV over

Horizon Holding BV heeft branchegenoot McDo-It BV met ingang van 1 juli 2020 overgenomen.

Met de combinatie van de uitzendlabels van Horizon Holding (HMS – Horizon Meat Services, Flexcraft Group, All-in Flex en Allround Flexworkers) en McDo-It versterkt Horizon Holding zijn positie in de uitzendbranche.

Beide organisaties zijn gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling van kandidaten uit Midden- en Oost-Europa. Ze bemiddelen uitzendkrachten in de productie, food, techniek, transport en logistiek.

Moba Aoulad Ben Arroun, CEO van Horizon Holding, zet hiermee de buy-and-build-strategie die in 2019 is ingezet, voort. “McDo-It is een sterke partij met een omzet van 27 miljoen omzet en een stabiel marktaandeel. De overname van McDo-It past in de groeistrategie van Horizon Holding,” aldus Ben Arroun.

De organisaties zullen in hun huidige vorm zelfstandig blijven werken. Daniël Keurntjes is als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie binnen McDo-It.

CEO Moba Aoulad Ben Arroun blijft eindverantwoordelijk voor de aansturing van de totale organisatie.

Bron: Horizon Groep, persbericht 2 juli 2020

Lees ook
Horizon Holding neemt Flexcraft Group over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.