"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

RGF lanceert zzp-platform Younited

RGF Staffing the Netherlands lanceert het nieuwe merk Younited.
RGF Staffing The Netherlands introduceert Younited
Younited is een organisatieplatform voor alle zzp’ers in ons land. Zij vinden er alles wat ze nodig hebben, vanuit één toegankelijk portal.

De ondernemers kunnen er terecht voor het zoeken en vinden van opdrachten, en er is een community om met gelijkgestemden in contact te komen. Daarnaast biedt het platform hulp bij zaken als contractbeheer, urenregistratie en facturatie.

Eric de Jong, CEO a.i. bij RGF Staffing the Netherlands: “Volgens het CBS is het aantal zzp’ers alleen maar toegenomen in de afgelopen jaren. In 2020 waren het er 1,1 miljoen. Dat is 13% van alle werkenden in Nederland. Zij zijn niet alleen bezig met het uitvoeren van hun opdracht, ze moeten tegelijkertijd ook altijd weer op zoek naar de volgende. Tussendoor komen daar ook zaken bij als het bijhouden van de administratie. En dat terwijl het vaak éénpitters zijn en daardoor alles zelf moeten doen. Om deze toenemende groep ondernemers zo goed mogelijk te faciliteren, bieden wij met Younited hulp op al deze vlakken.“

Marktplaats voor zelfstandig ondernemers
Het platform telt zo’n 10.000 opdrachtgevers die via Younited in contact willen komen met de juiste talenten. Het is daardoor dé plek voor zzp’ers om in contact te komen met prospects en voor het vinden van opdrachten. Opdrachtgevers kunnen zelf ook zoeken naar geschikte kandidaten en ze benaderen voor een project. De kans op een volgende klus wordt daardoor aanzienlijk groter, ook als de zzp’er geen tijd heeft gehad voor acquisitie.

Dashboard
Via het overzichtelijke dashboard op het nieuwe platform ziet de gebruiker in één oogopslag welke facturen nog uitstaan, wat de to do’s zijn, wat de status is van lopende opdrachten en nog veel meer.

Community
Via de Younited community komen zzp’ers in contact met andere zelfstandig ondernemers die net zo ambitieus zijn en vaak met dezelfde zaken te maken krijgen. Zij kunnen elkaar hier om advies vragen en helpen aan kansen. Door kennis te verenigen en ervaringen uit te wisselen is deze community een waardevol collectief voor deze doelgroep.

In 2021 kunnen zowel ondernemers als opdrachtgever gratis gebruik maken van het nieuwe platform. Daarna zullen er verschillende abonnementsvormen beschikbaar zijn.

Bron: RGF, 1 juli 2021

Lees ook
USG People wordt RGF Staffing the Netherlands
YoungOnes, freelance-werkplatform, krijgt kapitaalinjectie van € 3 miljoen
Jellow profileert zich met freelancers on demand

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.