SLUIT MENU

Rob de Laat investeerder en lid RVA bij Sharp and Smart Recruitment

Rob de Laat
Rob de Laat

Sharp and Smart Recruitment maakt bekend dat zij per 15 januari Rob de Laat toevoegt aan de RVA.

Naast het inbrengen van groeikapitaal is hij hierdoor intensief betrokken als strategisch sparringpartner en businesscoach van het management.

Rob de Laat is een fusie- en overnamespecialist vanuit de praktijk. Met zijn ervaring als ondernemer en investeerder heeft hij veel kennis en een groot netwerk in de flexbranche waarin hij ruim 30 jaar actief is.

Zo heeft hij zijn ondernemingen Flex Group Nederland verkocht aan DPA en Staffing Management Services aan HeadFirstSource Group. Hij is, naast participant in diverse groeiondernemingen in de flexbranche, tot 2019 voorzitter geweest van de branchevereniging Bovib.

“Lodewijk van Nooten heeft met Sharp and Smart in de afgelopen jaren een mooi bedrijf neergezet, met focus op dienstverlening aan met name snelgroeiende start-up en scale-ups. Vaak betreft het opdrachtgevers die hun markt op een positieve wijze weten te verstoren. In mijn rol ga ik Lodewijk ondersteunen om Sharp & Smart net zo’n uitdager van de flexmarkt te maken,” verklaart hij.

Lodewijk van Nooten
Lodewijk van Nooten

“Met mijn investeringsfonds Enthri Capital investeer ik in jonge en vernieuwende groeibedrijven binnen de flexbranche. Mijn toegevoegde waarde is dat ik enthousiaste en gefocuste ondernemers met visie uitdaag om hun groeiambitie in een hoger tempo concreet te maken. Ik verheug mij op de samenwerking en krijg veel energie van de grote kansen voor het uitbouwen van Sharp and Smart tot marktleider,” aldus De Laat.

Ervaren dienstverlener
Sharp and Smart werd opgericht in 2010 en groeide van ambitieuze startup tot een professionele, ervaren HR-dienstverlener, gespecialiseerd in het werven van personeel voor de start-up en scale-up scene in Nederland.

Bron: Sharp and Smart, 11 januari 2021

Lees ook
(2018) Staffing MS overgenomen door HeadFirst Source Group
(2017) Scale-Ups – 250 bedrijven scheppen 10.000 nieuwe banen
(2014) Rob de Laat voorzitter van de Bovib

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.