"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Jildert Huitema wordt Digital Director bij The Employment Group

Jildert Huitema (40) versterkt per 1 februari The Employment Group als Digital Director. Hij zal opereren vanuit de centrale organisatie in nauwe samenwerking met de vier labels Voort, koen, Cottus en Faber.

Het doel is om de digitale strategie te verrijken, uit te rollen en de groei te versnellen. Hiermee zet The Employment Group nog meer vaart achter de digitaliseringsagenda.

Zelfstandig consultant
Huitema werkte de afgelopen twee jaar als zelfstandig consultant voor de directies van o.a. Krauthammer, Dockbite, ArboNed, Veriteer en Manpower. Daarvoor was hij tien jaar werkzaam in diverse managementfuncties bij Randstad, meest recent als global head of customer experience. Bij Randstad heeft hij een trackrecord opgebouwd op het gebied van datagedreven en customer centric innoveren.

Digitale strategie
Jan-Willem Gelderblom, CEO van The Employment Group: “Met Jildert Huitema halen we iemand binnen met enorm veel kennis van zowel digitalisering als de recuitmentbranche. Hij gaat ons helpen om de digitale strategie vorm te geven die onze consultants in staat stelt hun klanten en kandidaten nog beter te bedienen.”

The Employment Group (TEG) is met vier gespecialiseerde bedrijven actief in de bemiddeling van technische professionals en vakmensen in de bouw, industrie en publieke sector. Tot het bedrijf behoren de labels Voort, koen, Faber en Cottus. TEG is sinds 2016 in handen van investeringsmaatschappij Egeria.

Bron: The Employment Group, 29 januari 2021

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.