"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Yolanda de Both wordt CFO van The Employment Group

Yolanda de Both
Yolanda de Both

Yolanda de Both wordt per 1 oktober 2021 CFO van The Employment Group (TEG). Zij volgt Monique Moos op, die haar loopbaan continueert als ondernemer.

Yolanda de Both treedt ook toe tot het bestuur van TEG.

Yolanda de Both is een ervaren CFO. Zij heeft onder andere als CFO en financial director bijgedragen aan de groei van (staffing)bedrijven zoals Acture Groep, Otto Workforce en Philips. Kenmerkend is haar open, optimistische en pragmatische manier van werken.

De Both heeft oog voor mensen en de processen en systemen binnen een onderneming, zo meldt TEG in het persbericht bij haar benoeming. Met haar analytische en verbindende vermogen weet zij het verhaal achter de cijfers te verwoorden. Onder leiding van CEO Jan-Willem Gelderblom en CFO Yolanda de Both blijft TEG zich inzetten voor de beste matches tussen professionals, vakkrachten en bedrijven.

Monique Moos heeft de afgelopen 7,5 jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van TEG. TEG bedankt Moos voor haar toewijding en wenst haar een succesvolle toekomst als zelfstandig ondernemer.

Over The Employment Group
The Employment Group (TEG) bestaat uit gespecialiseerde bemiddelingsbedrijven die zich richten op vakmensen en professionals in de techniek, ICT, publieke sector, schildersbranche en bouw. De bedrijven focussen zich op het verbinden van professionals of vakmensen aan opdrachtgevers in specifieke marktsegmenten. TEG “enabled” deze bedrijven zodat zij uitgroeien tot marktleider in hun segment. Op de markt opereert TEG met de labels Voort, koen, Faber en Cottus.

Bron: TEG, persbericht 20 juli 2021

Lees ook:
Jildert Huitema wordt Digital Director bij The Employment Group

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.