"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

FlexAssets jubileert en biedt in 2021 permanente educatie

In 2021 bestaat FlexAssets 20 jaar, een jubileumjaar vol met nieuwe webinars en (online)trainingen.

Tres Dijkshoorn-Wolterman, FlexAssets
Tres Dijkshoorn-Wolterman, FlexAssets

Tres Dijkshoorn-Wolterman heeft FlexAssets in januari 2001 opgericht, als bureau voor advies & training voor de flexbranche.

Zij heeft zich hiermee volledig op de flexbranche gericht: uitzenders, payrollers, detacheerders en ZZP bemiddelaar. De adviezen en trainingen zijn bedoeld om ondernemers in de flexbranche in staat te stellen compliant te werken.

Terugblik op ontstaan en ervaring
Van 1995 tot en met eind 2000 werkte Tres Dijkshoorn-Wolterman bij een MKB uitzendorganisatie dat lid was van NBBU. Zij heeft daar vrijwel alle functies vervuld, van intercedent tot regiomanager en bracht een schat aan ervaring mee bij de oprichting van haar bedrijf. Bij de bezoeken aan NBBU bijeenkomsten stelde Tres destijds vast dat er veel ondernemers waren die uitstekend in staat waren om vraag en aanbod bijeen te brengen, maar dat zij nogal eens vastliepen op het gebied van toepassing van wet- en regelgeving en bedrijfsvoering.
20 jaar FlexAssets
Praktijkgericht advies voor optimalisatie van processen
FlexAssets legt de brug tussen complexe theorie en de toepassing hiervan in de dagelijkse praktijk van de ondernemer in de flexbranche. Het overdragen van de kennis vindt plaats op een persoonlijke en praktijkgerichte wijze.

FlexAssets biedt tal van oplossingen ter optimalisatie van de bedrijfsvoering en processen zowel aan de kant van de backoffice als de frontoffice. Met meer kennis en vaardigheden kan de ondernemer in de flexbranche met vertrouwen en voldoende kwaliteitswaarborgen opereren in de zo dynamische markt.

Naast advisering in de flexbranche ontwikkelt en verzorgt FlexAssets trainingen, workshops, webinars en seminars. Niet alleen ondernemers in de flexbranche kennen de weg naar FlexAssets. Ook softwareleveranciers, inspectie-instellingen, en  branchevereniging NBBU behoren tot de klantenkring van FlexAssets. Zo zijn er softwareleveranciers in de flexbranche die gebruik maken van de expertise van Tres Dijkshoorn door haar te laten meedenken over processen en keuzes in de software of door haar een lezing of webinar te laten verzorgen voor hun relaties. FlexAssets ontwikkelt en verzorgt in opdracht van NBBU sinds 2008 trainingen, workshops en seminars voor NBBU leden.

De arbeidsmarkt verandert, wet- en regelgeving verandert en ondernemers in de flexbranche hebben met de nodige inspecties ten behoeve van kwaliteitswaarborging te maken in de dagelijkse praktijk. Dat leidt in dit jubileumjaar tot een centraal thema:

Permanente educatie
In 2021 organiseert Tres een serie (online)trainingen en webinars die één ding gemeen hebben: ze behandelen steeds 1 onderwerp. Zo kan een medewerker of ondernemer in de flexbranche zijn/haar kennis verbreden en verdiepen over die onderwerpen waar behoefte aan is. Het eerste webinar heeft in november en december een gemiddelde waardering van een 8,43 opgeleverd!

De trainingen en webinars kunnen in 2021 overdag, ’s avonds en zelfs on demand worden bijgewoond. Kennis verbreden wanneer het de cursist uitkomt.
De korte trainingen per onderwerp nodigen uit om goed na denken over welke onderwerpen iemand zijn/haar kennis wil verbreden en zo desgewenst een pakket onderwerpen te kiezen die door het jaar heen actueel voor de cursist zijn.

FlexAssets heeft een overeenkomst met NBBU; leden van deze brancheorganisatie kunnen daarom met korting deelnemen aan de trainingen en webinars.

Bron: FlexAssets, persbericht 11 januari 2021

Lees ook
Woud van regelgeving? NBBU Servicedesk helpt
Workshops NBBU en FlexAssets najaar 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.