"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Talent4Service nu ook actief in Vervoer & Logistiek

Talent4Service nu ook actief voor zij-instromers in Vervoer & Logistiek

Tijdens de coronacrisis is er veel energie gestoken om de monteurs van Talent4Service tijdelijk aan het werk te houden. Dit is gelukt, zo meldt de organisatie, en een aantal mocht starten als pakketbezorger bij PostNL. Nu gaat PostNL een structurele samenwerking aan met Talent4Service. Zij zien de samenwerking als een mooie stap om hun imago te verbeteren als een sociaal en maatschappelijk bedrijf.

Jorien Wesseling en Jeroen Voswinkel
Jorien Wesseling en Jeroen Voswinkel geven leiding aan Talent4Service

Door deze ontwikkeling gaat Talent4Service de dienstverlening uitbreiden naar de sector Vervoer & Logistiek. In deze sector is er behoeften aan instroom van medewerkers maar ook aan opleiding en begeleiding. Organisaties in deze sector zijn continue op zoek naar chauffeurs en ander logistiek personeel.

Zij-instromers; ‘een gouden concept’
Jeroen Voswinkel, operationeel directeur Talent4Service vertelt hierover: ’Er zitten nu veel mensen thuis die op zoek zijn naar een baan en die ook graag willen en kunnen werken in de sector Vervoer & Logistiek. Wij helpen zij-instromers aan een echte baan bij onze opdrachtgevers. Met iets meer aandacht en waar noodzakelijk een opleiding, zorgen we ervoor dat zij-instromers de gouden medewerkers worden van de toekomst.”

“Met meer aandacht voor de mens in de opleiding en de begeleiding door de mentoren op de werkplek, heeft Talent4Service een nieuwe weg gevonden in de veranderende arbeidsmarkt”, aldus Jorien Wesseling, commercieel directeur van Talent4Service.

Wat doet Talent4Service?
Talent4Service is een arbeidsintermediair die werkzoekenden begeleidt naar duurzame banen in de techniek en Vervoer & Logistiek (V&L). De organisatie biedt een compleet pakket: werven en selecteren, maar ook opleiden, begeleiden en coachen.

Bron: Talent4Service, 11 november 2020

Lees ook
Interview: Talent4Service, dat werkt voor zij-instromers in techniek

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.