"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Nieuw recruitmentbedrijf Brys, onderdeel van Florys Groep

Wie op zoek is naar een baan op het gebied van Finance, HR, Office, Marketing, Sales of Management kan sinds kort terecht bij Brys.

Brys, van links naar rechts: Walter Leenheer, Ruben van Mourik en Mathijs Vreeken
Brys, van links naar rechts: Walter Leenheer, Ruben van Mourik en Mathijs Vreeken

Het nieuwe label, onderdeel van de Florys Groep, is op 14 september 2020 gelanceerd. “Door goed te luisteren willen we een sparringpartner zijn voor zowel kandidaten als werkgevers.”

Het team van Brys bestaat uit drie enthousiastelingen die elk vanuit hun eigen talent iets toevoegen in het recruitmentproces. Mathijs Vreeken, Walter Leenheer en Ruben van Mourik kijken welke eerste of volgende stap professionals het beste in hun carrière kunnen zetten. Hierdoor krijgen zij weer wind in de zeilen.

Ruben van Mourik: “Door goed te luisteren naar de kandidaat willen we een sparringpartner zijn die hem of haar de juiste richting wijst. We zoeken naar iemands drijfveren en wat diegene uniek maakt. Eigenlijk lopen we een stukje mee op het carrièrepad van de kandidaat. Zo kunnen we hem of haar aan de juiste werkgever verbinden en de juiste match maken.”

Werkgevers kunnen hun vacatures neerleggen bij Brys. Door mensen actief te benaderen gaan de specialisten op zoek naar de juiste kandidaat voor de betreffende vacature.

Brys is een bedrijf binnen de Florys Groep, waarvan ook Intro Personeel, Florys, Prevenzo en JobUp onderdeel zijn. De dienstverlening van deze bedrijven bestaat uit Recruitment, HR, Belastingadvies, Finance, Verzuimbegeleiding en Re- integratie.

Bron: Brys, 15 september 2020

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.