"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Paul den Ronden en Niels Brandsma nemen afscheid van Brisker Group

Na ruim twee jaar bij Brisker Group werkzaam te zijn geweest, hebben Niels Brandsma (COO) en Paul den Ronden (CFO) besloten een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Smart Services en Tentoo, de organisaties waar Niels en Paul begonnen zijn, zijn inmiddels geïntegreerd in de Brisker Group waardoor het voor hen een natuurlijk moment is de verantwoordelijkheid voor de verdere groei en ontwikkeling van de Brisker Group over te dragen. Na een periode van overdracht, wordt de rol van CFO inmiddels vervuld door Peter Schrijnemaekers. Peter is hiervoor onder andere werkzaam geweest voor Exact en Raet.

Het directieteam van Brisker Group bestaat uit: Patrick Bakker (CEO), Elcke Jansen (CIOO), Dennis Luyten (CCO) en Peter Schrijnemaekers (CFO).

Brisker Group dankt Niels en Paul in dit persbericht voor hun geweldige bijdrage aan het creëren van de Brisker Group als toonaangevende partij in de wereld van de flexibele arbeid.

Bron: Brisker Group, 26 maart 2020

Zie ook
Brisker Groep neemt Nextpayroll over
Pay for People koopt Tentoo – label Tentoo blijft behouden
Pay for People neemt Smart Services over

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.