"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VONQ verkoopt meerderheidsbelang aan capital D

VONQ, leverancier van smart recruitment marketing technologie, heeft een meerderheidsbelang van 54% verkocht aan capital D.

Joost de Zwart Fotografie, VONQ en capital D
Joost de Zwart Fotografie: VONQ en capital D

Dit private equity-fonds investeert in innovatieve middelgrote ondernemingen in heel Europa. De investering ondersteunt VONQ bij het realiseren van groeiambities.

Met bijna 3 miljoen openstaande vacatures in juni dit jaar in de kernmarkten van VONQ, in combinatie met het steeds toenemende tekort aan talenten op wereldschaal wordt duidelijk hoe belangrijk het voor bedrijven is om in de “war for talent” de beste recruitment marketing technologieën te gebruiken en hoe groot de potentie voor VONQ’s groei en succes is.

Marktplaats strategie in Europa
Een aanzienlijk deel van de investering zal worden besteed aan het verder benutten, versterken en in de markt zetten van de VONQ recruitment marketing technologie, via een robuuste marktplaats strategie in Europa én de nieuw aan te boren Amerikaanse markt.

Bron: VONQ, persbericht, 28 oktober 2019

Zie ook
Strategische samenwerking VONQ en SmartRecruiters
VONQ en Oracle helpen recruiters effectiever aan toptalent

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.