"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Janine Bos benoemd tot Directeur van Manpower Nederland

Janine Bos is per direct aangesteld als de nieuwe Directeur van Manpower Nederland.
Janine Bos
Ze volgt daarmee Peter van Kleij op die deze rol sinds september 2018 ad interim heeft vervuld. Bos, geen onbekende binnen de uitzendwereld, neemt veel kennis mee van de branche.

Janine Bos werkte eerder voor Randstad Groep Nederland. De afgelopen jaren was ze onder meer directeur Citymarketing Breda a.i. en oprichter van Young Advisory Board, een groep jongeren in de leeftijd van 15-24 jaar die organisaties adviseert. “Naast haar jarenlange ervaring neemt Janine een berg aan daadkracht en enthousiasme mee”, zegt Jeroen Zwinkels, Algemeen Directeur ManpowerGroup Nederland. “In combinatie met haar gezonde dosis humor en focus op het resultaat, is zij de ideale persoon om Manpower weer terug aan de top van de markt te krijgen.”

Janine Bos: “Manpower is een organisatie die het goede koestert en zich tegelijkertijd openstelt voor de toekomst. Ik krijg bij Manpower Nederland de ruimte om te werken aan een sterk merk en om de concurrentie uit te dagen. Ik ken de branche en de bedrijven die er binnen actief zijn door mijn jarenlange ervaring als directeur operatie en sales”. Sinds 1 april 2019 was Bos op tijdelijke basis verantwoordelijk voor Marketing & Communicatie binnen ManpowerGroup Nederland. “In die rol heb ik al kennis kunnen maken met een deel van Manpower en ik kijk er naar uit om ook de rest van de organisatie te ontmoeten. Ik heb écht heel veel zin in de samenwerking en in deze nieuwe uitdaging.”

Bron: ManpowerGroup NL, persbericht 1 juli 2019

Zie ook
Welke troeven heeft ManpowerGroup bij personeelsschaarste?

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.