SLUIT MENU

Britse pitchcoach is Freelancer of the Year

David Beckett (1967) is tijdens de Dag van de zzp’er op zaterdag 6 april 2019 in Amersfoort uitgeroepen tot Freelancer of the Year 2019, ofwel beste zzp’er van Nederland.

Beckett ontving de award uit handen van Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter van de Kamer van Koophandel (KvK).

12.500 professionals getraind
David Beckett heeft met zijn bedrijf Best3Minutes sinds 2013 al 862 start-ups uit meer dan 25 landen geholpen om meer dan 211 miljoen euro aan investeringen op te halen. Daarnaast trainde hij tot nu toe bijna 12.500 professionals. “Goede ideeën hebben een stem nodig, en het pitchen ervan is een van de grootste uitdagingen voor start-ups en professionals. Ik help ze daar graag bij,” aldus de uitzinnige winnaar. Beckett heeft de Britse nationaliteit, en woont al jarenlang in Nederland. Vanwege de Brexit heeft de Nederlandse overheid hem recent de Nederlandse nationaliteit aangeboden.

David Beckett ontvangt de FOTY Award 2019 van Claudia Zuiderwijk, bestuursvoorzitter KvK

10.000 deelnemers
Beckett is uit meer dan tienduizend deelnemers bij de Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) door de expertjury tot winnaar gekozen op basis van zijn pitchvideo en geverifieerde klantreferenties. “De markt globaliseert, en daarmee concurreer je als ondernemer steeds meer op een internationaal podium. Het is dan ook heel logisch dat pitchcoach David, Brits burger, meedoet aan deze verkiezing. Op basis van zijn prestaties, ijzersterke pitchvideo en uitmuntende klantreferenties is hij de terechte winnaar. Daarnaast helpt hij start-ups en professionals om hun verhaal te pitchen, ook internationaal,” aldus juryvoorzitter Marcel Molenaar, directeur Benelux bij LinkedIn.

Dag van de zzp’er
Beckett mocht de prijs in ontvangst nemen tijdens de Dag van de zzp’er in Amersfoort, ten overstaan van meer dan tweeduizend andere freelancers en zzp’ers. “Deze zesde editie was een de grootste tot nu toe, en wij zijn dan ook dankbaar dat we zoveel bezoekers hebben mogen ontvangen op deze inspirerende dag,” aldus Jeroen Sakkers, directeur van organisator Victor Mundi.

FOTY Awards
De Freelancer of the Year Awards (FOTY Awards) is een jaarlijkse zoektocht naar de beste zzp’er van Nederland, georganiseerd door B2B-marketingbureau Victor Mundi.

Bron: Victor Mundi, 6 april 2019

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.