"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Sligro Food Group en HOBIJ continueren samenwerking

Sligro Food Group en HOBIJ continueren samenwerking

Ook de komende 3 jaar zal HOBIJ de inzet van uitzendkrachten voor Sligro Food Group verzorgen. Na een uitvoerig tendertraject hebben beide partijen de overeenkomst ondertekend, waarmee de samenwerking opnieuw is geformaliseerd. Op diverse locaties verspreid door het land worden uitzendkrachten ingezet in de logistieke en productieprocessen, vooral op de distributie- en bezorgcentra en binnen de productiebedrijven van Sligro Food Group.

Foodservice
Met een landelijk netwerk van 50 zelfbedieningsgroothandels en 8 bezorggroothandels, bedient Sligro bedrijfsrestaurants, horeca- en recreatiebedrijven, cateraars, grootverbruikers, pompshops, midden- en kleinbedrijf, retailbedrijven en de institutionele markt. Daarnaast beschikt Sligro over eigen productiebedrijven voor specialistische convenienceproducten zoals vis, patisserie- en traiteurproducten en is men ook actief op de Belgische markt.

Bron: HOBIJ en Sligro Food Group, 26 februari 2019

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.