"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Yassine Boumedian wint Superkracht Verkiezing 2018

Bij de landelijke flexkracht verkiezing van Actief Werkt!, waarbij op de flexkrachten binnen de organisatie kon worden gestemd, heeft Yassine Boumedian (27) uit Breda de meeste stemmen gewonnen.
Superkracht verkiezing 2018, Actief Werkt!
Uit ruim 6000 flexkrachten won hij de landelijke verkiezing voor de Superkracht 2018 met de meeste stemmen. Actief Werkt! wil met deze verkiezing aandacht vragen voor het belang van oproepkrachten. Het uitzendbureau vindt dat zij gekoesterd en gewaardeerd moeten worden voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt. Yassine krijgt een jaar lang de titel Superkracht 2018, en wint ook een geheel verzorgde reis.

Yassine is productiemedewerker bij Döhler en is volgens vestigingsmanager Esther Havermans een échte Superkracht. “Hij is nog maar een paar maanden geleden vanuit Marokko naar Nederland verhuisd en werkt super hard om hier een mooie toekomst op te kunnen bouwen met zijn vrouw. Hij heeft niet alleen de Nederlandse taal enorm snel geleerd, ook op de werkvloer werkt hij hard om verder te kunnen groeien. Zo is hij nu bezig met een heftruck cursus zodat hij bij Döhler breder inzetbaar is. Bovendien is hij altijd vrolijk, enorm beleefd, staat hij altijd voor iedereen klaar en zijn collega’s zijn echt gek op hem. Hij heeft de titel meer dan verdiend!” aldus Havermans.

Belang van flexkrachten
Bijna 6000 mensen hebben de afgelopen weken gestemd op hun favoriete Superkracht. Directeur Ronald Kardol van Actief Werkt! noemt de verkiezing een groot succes: “In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexkrachten belangrijker dan ooit. De uitzendbranche vult jaarlijks maar liefst 10% van de banen in Nederland, en wij vinden dat ze hiervoor de waardering moeten krijgen die ze verdienen. Daarom organiseren we voor het tweede jaar op rij deze verkiezing waarmee we het bedrijfsleven oproepen om meer waardering te tonen voor hun flexkrachten.”

De overige Superkrachten zijn geen verliezers. Kardol: “Er kan er natuurlijk maar één de winnaar zijn, maar iedere flexkracht is voor ons een Superkracht. En het is mooi om te zien dat er zo positief en overweldigend is gereageerd vanuit het hele land!”

Bron: Actief Werkt! 8 november 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.