"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Floyd & Hamilton bouwt internationaal recruitmentplatform voor Hunkemöller

Het Amsterdamse HR-tech bedrijf Floyd & Hamilton, vooral bekend als ontwikkelaar van werken-bij-websites, gaat de nieuwe recruitmentsite van Hunkemöller ontwerpen.

Het nieuwe recruitmentplatform wordt in eerste instantie gelanceerd in dertien landen en in negen talen. Het platform wordt naar verwachting in het eerste kwartaal van 2019 geïntroduceerd.

Suzanne Jansonius, Global Recruitment & Talent Manager van Hunkemöller: “We hebben voor Floyd & Hamilton gekozen omdat zij aanzienlijke ervaring hebben met internationale retailers en veel recruitmentkennis in huis hebben. Daarnaast hebben zij de afgelopen jaren een divers pallet aan nieuwe recruitmentsites gelanceerd en innovatieve recruitmentoplossingen gerealiseerd. Ze zijn vanaf het begin van het traject open en transparant geweest naar ons toe. We gaan op dezelfde manier verder om samen de beste candidate experience te realiseren.”

Eerder deze maand kozen ook Hudson’s Bay en Hanos voor Floyd & Hamilton. Het HR-tech bedrijf ontwierp dit jaar al de nieuwe recruitmentplatformen voor o.a. Suitsupply, D-reizen, Pearle, Takeaway, Eneco, Capgemini, Zeeman, Saint-Gobain en Vermaat.

Bron: persbericht Hunkemöller en Floyd & Hamilton, 21 november 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.