"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Start People, 21 juni: Dag van de Flexmedewerker

Flexmedewerker onmisbaar binnen Nederlandse economie

Flexmedewerkers, zoals uitzendkrachten, gedetacheerden en freelancers, zijn onmisbaar op de uitdagende en steeds veranderende Nederlandse arbeidsmarkt. Ze doen op veel verschillende plekken werkervaring op, springen in wanneer het echt nodig is en veren mee met veranderingen binnen een organisatie. Daarom heeft Start People de derde donderdag van juni uitgeroepen tot Dag van de Flexmedewerker. Op donderdag 21 juni zet de arbeidsbemiddelaar flexmedewerkers in de schijnwerper.

Start People directeur Adriaan Belonje: “De vraag naar flexmedewerkers is groter dan ooit en dat is begrijpelijk, want hun bijdrage aan de economie is cruciaal. Flexmedewerkers zijn onmisbaar omdat ze zorgen voor continuïteit in de bedrijfsvoering en organisaties veerkrachtig maken. Daarnaast zijn het vaak zeer gemotiveerde, leergierige en energieke krachten. Daarom willen wij onze grote waardering voor deze belangrijke groep medewerkers uiten.”

Droombaan voor een dag
Om flexmedewerkers de waardering te geven die zij verdienen, introduceerde Start People vorig jaar de Dag van de Flexmedewerker, op de derde donderdag van juni. Tijdens de tweede editie trakteert de arbeidsbemiddelaar, naast de aandacht die er die dag aan flexmedewerkers van Start People wordt gegeven, drie flexibele krachten op een bijzonder cadeau: zij mogen een dag lang hun ultieme droombaan uitoefenen. Voor meer informatie en deelname: www.startpeople.nl/droombaan

Bron: Start People, 19 juni 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.