SLUIT MENU

ManpowerGroup volledig eigenaar van Salarisprofs

ManpowerGroup is voor honderd procent eigenaar geworden van Salarisprofs, de specialist in het detacheren, werven en selecteren van salarisprofessionals en hét opleidingsbureau voor salaris-administratie.

Hiermee verbreedt ManpowerGroup haar aanbod op het gebied van financiële dienstverlening en financial professionals. De HR-specialist was sinds 2014 al mede-eigenaar van Salarisprofs, maar het meerderheidsbelang heeft plaatsgemaakt voor volledig eigenaarschap.

Omzetgroei ruim 25% jaar-op-jaar
Salarisprofs liet de afgelopen jaren een omzetgroei zien van meer dan 25 procent jaar-op-jaar. “Ook 2018 zijn we erg goed begonnen. Ondanks dat er pas vier maanden voorbij zijn, lijkt een groei van minimaal 25 procent realistisch”, zegt Esther van der Born, Directeur bij Salarisprofs.

“We zien dat er momenteel een groot tekort is aan financial professionals. Dit betekent echter niet dat we op onze lauweren rusten. Alleen door nu – en in de toekomst – de juiste kandidaat aan opdrachtgevers te koppelen, kunnen wij succesvol blijven. Daarnaast delen wij graag onze kennis met de markt door middel van opleidingen en trainingen. Hiermee leveren wij een goede inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van salarisadministrateurs in Nederland.”

Bron: ManpowerGroup persbericht, 17 mei 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.