"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

VRO Certification sluit aan bij Normec Group

VRO Certification heeft zich aangesloten bij de Normec Group, waar Normec Fair Labour Certification deel van uitmaakt.

VRO Certification zal uiteindelijk samengaan met Normec Fair Labour Certification (voorheen Crop Certificering) en daarmee zijn positie van marktleider versterken ten aanzien van het uitvoeren van diverse inspecties en audits op het gebied van fair labour.

“Met de gezamenlijke kennis en ervaring weten we wat er speelt in de sector en kennen we de wet- en regelgeving achter de normen en keurmerken. Tevens delen we een hoog kwaliteitsbesef in onze audits en inspecties. Door het samengaan van de twee organisaties kunnen we een breder palet aan diensten leveren. Bijvoorbeeld voor ISO 9001 en ISO 14001, en voor tientallen andere regelingen,” aldus het persbericht.

VRO en Normec FLC waren vijftien jaar geleden beiden betrokken bij de totstandkoming van het SNA-keurmerk en de NEN 4400-1.
Voorlopig blijven ze als twee organisaties opereren. De klanten en relaties behouden hun contactpersonen en inspecteurs.

Bron: VRO. persbericht en Normec Group, 3 april 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.