"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Public Support start traineeship voor 50 plus secretaresses

Public Support start traineeship voor 50 plus secretaresses.

“Wij zijn ervan overtuigd dat we met het 50 plus traineeship uitdagende kansen bieden aan 50 plus vakmensen met ambitie, die geloven in eigen talent en willen blijven groeien. Wij richten ons op personen die een vaste baan hebben en een flinke boost willen geven aan zowel de persoonlijke als vakinhoudelijke ontwikkeling. Het eerste 50 plus traineeship gaat van start in de Randstad en duurt 1,5 jaar. Trainees komen bij ons in vaste dienst voor 32, 36 of 40 uur per week en worden bij verschillende opdrachtgevers ingezet. Gemiddeld is er eenmaal per 4 weken een opleidingsmodule die op zaterdag plaatsvindt.

In het 50 plus traineeship komen o.a. aan de orde: gecertificeerde opleiding project¬management, masterclass iPad, masterclass Outlook, ethiek & integriteit, timemanagement e.a. We besteden aandacht aan persoonlijke en inhoudelijke ontwikkeling én aan een gezonde work-life balance,” aldus Marinel van de Velde, directeur Public Support Business.

Bron: Public Support, 13 maart 2018

Zie ook interview Public Support

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.