"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

IT-dienstverlener neomax opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Op 1 maart opent IT-dienstverlener neomax de deuren van een nieuwe vestiging in Rotterdam aan de Haringvliet.

Neomax speelt hiermee in op de groeiende vraag naar IT-professionals uit het westen van het land. In deze regio is de vraag in het afgelopen kwartaal namelijk met 19,4 procent toegenomen. Naast het hoofdkantoor in Almere boort neomax met de tweede vestiging dan ook de markt in de regio Rotterdam aan.

Het afgelopen jaar heeft neomax een omzetgroei meegemaakt van 30 procent én is de organisatie verdubbeld in het aantal fte. Neomax verwacht dat de groei het komende jaar alleen maar verder zal toenemen.

“De komende jaren willen we met neomax verviervoudigen”, zegt Patricia Sandel, CCO van neomax. “Om deze groei te realiseren is het belangrijk om in meerdere delen van het land vertegenwoordigd te zijn. Zo kregen we steeds meer aanvragen binnen van klanten die in het westen van het land werken, waar we tot nu toe maar beperkt aanwezig waren. We zijn dan ook blij met onze nieuwe vestiging in Rotterdam. Inmiddels is de zoektocht naar IT-professionals in deze regio al in volle gang.”

Vanaf 1 maart wordt het pand in Rotterdam door neomax in gebruik genomen, op 17 mei wordt een officieel openingsfeest gegeven voor klanten en medewerkers.

Bron: Neomax, 27 februari 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.