"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

InGoedeBanen.nl en Wonderkind gaan samenwerken

InGoedeBanen.nl en Wonderkind gaan samenwerken

InGoedeBanen.nl (IGB), Nederlands bekendste en tevens de eerste job poster die targeted advertising op passief talent aanbiedt. Voeg Wonderkind toe aan de publishing opties en IGB zorgt ervoor dat je met enkele klikken gebruik kan maken van de programmatic job advertising mogelijkheden die Wonderkind biedt. Vanaf 30 januari zal Wonderkind, door de koppeling met IGB, beschikbaar zijn in 23 recruitmentsystemen.

InGoedeBanen.nl ondersteunt bij online recruitment, door een bijdrage te leveren aan een meer efficiënte bedrijfsvoering zonder verlies van kwaliteit. IGB maakt het efficiënter om Wonderkind in te zetten, Wonderkind maakt het bereiken van talent op social media, Google en in apps mogelijk voor iedereen.

De geautomatiseerde job posting gaat op basis van een Business Rules Engine. De Business Rules Engine zorgt ervoor dat vacatures die in een ATS ingevoerd worden, optioneel zonder tussenkomst van de recruiter bij Wonderkind worden uitgezet. Een voorbeeld van zo’n regel: de recruiter creëert een Marketing Manager vacature in het ATS, met als locatie Amsterdam en senioriteit ‘senior’. Op basis van deze input wordt er automatisch een door het bedrijf vooraf vastgesteld budget aan toegekend en gaat de campagne zonder verdere handelingen direct live.

Wonderkind maakt advertenties op basis van voorkeuren van mensen. Ze worden getoond op relevante plekken waar potentiële werknemers zich in het dagelijks online leven bevinden. ‘Onbereikbaar’ talent komt zo binnen handbereik. De meeste mensen zijn namelijk niet actief op zoek naar een nieuwe baan en de mensen die wel op zoek zijn, zijn niet per se de mensen die bij de vacature passen.

Bron: IGB en Wonderkind, 30 januari 2018

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.