"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Directeur Match 4U neemt belang in Flexfactory

In juni 2017 heeft Flexfactory Match 4U overgenomen. Monique Berendsen bleef aan als directeur. De samenwerking met de andere aandeelhouders bevalt dusdanig goed dat besloten is om als gezamenlijke aandeelhouders/algemeen directeuren verder te gaan.

De wijzigingen zijn ingegaan per 1 januari 2018. Flexfactory bestaat naast Match 4U in Lochem uit Fides in Doetinchem, Seesing personeel in Lichtenvoorde en het recent overgenomen Aelbers Flexibele Personeelsdiensten in Doetinchem.

Samenwerking
Berendsen: “De samenwerking bevalt goed. We kunnen optimaal gebruik maken van elkaars kennis en kunde. Na een half jaar constateren we dat er veel synergievoordelen zijn, en er is volop geïnvesteerd in nieuwe systemen zodat we ons optimaal kunnen richten op onze core business.” Berendsen blijft directeur van Match 4U. Ze gaat zich richten op meer samenwerking tussen de individuele merken, zonder dat die hun eigenheid verliezen.

Migranten
Naast de lokale focus is ook de inzet van kwalitatief goede arbeidsmigranten een belangrijk speerpunt voor het komende jaar. Om dit meer kracht bij te zetten is een recruiter met de Poolse nationaliteit aangetrokken bij Match 4U.

Clemens van Lent, algemeen directeur Flexfactory: “Dankzij de overnames zijn we een grote werkgever die voor veel werkgelegenheid zorgt in de Achterhoek. Onze uitzendgroep creëert voor meer dan 3.000 personeelsleden banen.”

Bron: Match 4U, 28 januari 2018

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.