"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Hays Talent Solutions en Staffing Industry Analysts gaan partnership aan

Hays Talent Solutions en Staffing Industry Analysts (SIA) gaan een partnership aan. Hays Talent Solutions gaat SIA adviseren bij de internationale ontwikkeling van hun Certified Contingent Workforce Professional (CCWP) programma.

De CCWP-opleiding is een internationaal accreditatieprogramma, ontworpen voor hr- en inkoopprofessionals, MSP providers en anderen die op grote schaal te maken hebben met het professioneel managen van de flexibele schil. In de opleiding komen de meest recente internationale inzichten en technieken op het gebied van het optimaliseren en managen van het flexibele personeelsbestand aan bod.

Naarmate de inzet van contingent workforce management solutions toeneemt en organisaties steeds meer proberen de reikwijdte van hun bestaande programma’s ook internationaal te vergroten, is er een toenemende vraag naar training over het onderwerp ontstaan. Hays Talent Solutions is aangetrokken als partner om samen met SIA de cursus door te ontwikkelen zodat de inhoud aansluit bij deze vraag en de groter wordende internationale markt.

Het CCWP-programma kan als een tweedaagse persoonlijke cursus of online klassikaal worden gevolgd. Om gecertificeerd te worden moeten deelnemers binnen 90 dagen na de cursus een positieve beoordeling krijgen van SIA. Kijk voor meer informatie op: haystalentsolutions.com/CCWP.

Bron: Hays en SIA, 10 november 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.