"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Genomineerden Uitzendondernemer van het Jaar 2017

De genomineerden voor de verkiezing Uitzendondernemer van het Jaar 2017 zijn bekend gemaakt.

De genomineerden zijn: Aethon, Bring at Work, Q-link Bemiddeling en Advies, Raaak Personeel, Simytech en Uitzendgroep Sun-Power B.V.

Een team van objectieve specialisten vormt de jury die de deelnemende uitzendondernemers heeft beoordeeld omtrent hun bedrijfseconomische prestaties en visie en plannen van de uitzendondernemers. De resultaten liggen dicht bij elkaar, volgens de organisatie; het belooft een spannende verkiezing te worden.
Na deze selectieronde zijn de zes genomineerde deelnemers gekozen. Zij zullen op 5 oktober allemaal hun visiedocument presenteren aan de jury. De vakjury bepaalt op basis hiervan wie de beste MKB-uitzendondernemer is.

Hoofdprijs
De Uitzendondernemer van het Jaar 2017 wint naast de award een hoofdprijs van 15.000 euro. De nummer twee wordt beloond met 7.500 euro en de nummer drie met 2.500 euro.

Vie het podium van de Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing kunnen MKB-uitzendondernemers zich profileren met hun onderscheidende visie op de markt en hun unieke positie en propositie van hun uitzendbureau.

De Uitzendondernemer van het Jaar-verkiezing is een initiatief van ABN Amro, WePayPeople en Flexmarkt.

Bron: Flexmarkt, 22 september 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.