"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Scheybeeck versterkt vermogen Met en Co

Participatiemaatschappij Scheybeeck verwerft aandelen in familiebedrijf Met en Co. Scheybeeck stelt zowel kapitaal als kennis beschikbaar om het bedrijf te laten (door)groeien in bestaande en nieuwe (niche) markten.

De familie Du Pau zocht een sterke partner voor Met en Co. Han du Pau: “De afgelopen jaren heeft ons bedrijf een significante groei doorgemaakt. De participatie van Scheybeeck biedt ons de gelegenheid om verder door te groeien. Wij ervaren Scheybeeck als een nauw betrokken sparringpartner met een enorme knowhow in transport en logistiek.”

Cees Buur
Het huidige directieteam wordt versterkt met Cees Buur, die diverse directiefuncties heeft bekleed binnen de Scheybeeck-organisatie. Hij vult aan: “Het is Met en Co de afgelopen jaren gelukt om in een competitieve en snel veranderende markt een sterke marktpositie te verkrijgen. De krachtenbundeling met Scheybeeck geeft ons de ruimte om nieuwe mobiliteitsconcepten te ontwikkelen en verder te investeren in vernieuwing van het wagenpark.”

Over Met en Co
Met en Co, met 300 medewerkers, is al bijna 100 jaar een begrip in personenvervoer en Schiphol parking. Het bedrijf biedt totaaloplossingen in luchthavenvervoer, crewvervoer, zorggerelateerd personenvervoer en zakelijk vervoer voor zowel publieke als private sector.

Over Scheybeeck
Scheybeeck is een onafhankelijke investeringsmaatschappij die deelneemt in ondernemingen met een sterke marktpositie of de potentie daartoe. De focus hierbij is gericht op de markt voor service, onderhoud en dienstverlening. Scheybeeck investeert ook in HR-organisaties, waaronder Consolid. Zie ook het interview met Scheybeeck in de Fabulous 40 van 2016.

Bron: Persbericht Met en Co, 4 mei 2017

Redactie van Flexnieuws - interviews, artikelen, aankondigingen en persberichten.