"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

BTN vernieuwt Sollicitatieblog.nl

Hoe solliciteer je als starter anno 2017? De sollicitatiebrief is nog altijd populair, maar hoe spring je er nu écht uit?

Wat zijn de andere mogelijkheden om als starter die felbegeerde baan te krijgen? En welke lessen geven trainees bij multinationals mee aan starters op de arbeidsmarkt? Deze en meer vragen worden beantwoord op het vernieuwde Sollicitatieblog.nl.

Ontwikkelaar van de site is recruitmentplatform Business Talent Network (BTN) en medewerking wordt verleend door toonaangevende bedrijven en individuele auteurs – jonge professionals die hun ervaringen delen met de nieuwe lichting talenten. Via meer dan duizend blogs komen bezoekers dagelijks in contact met potentiële werkgevers en krijgen de juiste tools aangereikt om succesvol te solliciteren.

Oefenen
“Op Sollicitatieblog.nl lezen studenten en starters alles over succesvol solliciteren,” vertelt Adriaan Kolff van BTN. “Ook kunnen ze aan de hand van artikelen en blogs lezen hoe het is om aan de slag te gaan bij mogelijke werkgevers van net gestarte trainees en starters.”

Bron: BTN, 16 mei 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.