"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Ministerie EZ gunt mantelovereenkomst ICT-inhuur aan HeadFirst

Het Ministerie van Economische Zaken heeft na aanbesteding HeadFirst verkozen tot één van zijn leveranciers van tijdelijke ICT-professionals.

Daarmee is het de komende vier jaar, uitgaande van de maximale looptijd van de overeenkomst, verantwoordelijk voor het werven, pre-selecteren en aanbieden van hoogwaardige professionals met de vereiste kennis, kunde en capaciteit. HeadFirst heeft zich gekwalificeerd voor twee percelen, waar een verwachte omzet mee is gemoeid van 408 miljoen euro, verdeeld over 320 miljoen in perceel 1 en 88 miljoen in perceel 2.

Perceel 1 betreft DICTU, de Dienst ICT Uitvoering, waar twaalf partijen geselecteerd zijn. In perceel 2 zijn tien partijen geselecteerd voor het bedienen van het zelfstandig bestuursorgaan Staatsbosbeheer, het Kerndepartement van het Ministerie van Economische Zaken en de diensten Agentschap Telecom, Autoriteit Consument & Markt, Centraal Planbureau, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit en de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. HeadFirst verwacht bij alle organisaties tezamen jaarlijks een omzet* te behalen van minimaal 9 miljoen euro.

Bron: HeadFirst, 13 maart 2017

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.