"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Krosto Techniek – Beach Volleybal Toernooi

Krosto Techniek organiseert een Beach Volleybal Cup op 16 februari 2017.

Smashing event voor flexleveranciers

Interne medewerkers van detacheringsbureaus, uitzendorganisaties of werving& selectiebureaus kunnen zich opgeven voor de eerste Beach Volleybal Cup, georganiseerd door Jeroen van der Stokker, directeur van Krosto Techniek.

Er zijn al 15 teams die zich hebben opgegeven. Er is nog plek voor 5 extra teams, zodat er maximaal 20 teams mee doen.

Aanleiding?
Van der Stokker: “Wij willen met Krosto plezier en energie uitstralen. Een sportief en gezellig netwerkevent zoals dit is daarvoor de perfecte gelegenheid.”

Om te winnen of  voor fun
“Iedereen kan meedoen, we zorgen voor twee pools, eentje voor de fanatieke spelers en eentje voor degenen die vooral voor de gezelligheid mee willen spelen. We maken teams van 5 tot 6 man. Normaal speel je bij beachvolleybal met twee tegen twee. Door de teams wat groter te maken, is de conditionele drempel om mee te doen lager.

Om 16.30 uur is de aankomst. Bij de ontvangst staat een welkomstcocktail klaar. Vanaf 18.00-19.00 uur bieden we een clinic van beachvolleybal expert Sanne Keizer, die speelde in de kwart van de finale Olympische Spelen in Londen. Ze vertegenwoordigt Nederland nog steeds. Zij laat je zien wat een smash is, hoe de spelregels zijn enzovoort. Het toernooi start om 19.00 uur.

In het eerste uur spelen we een pool van 4 of 6 teams. De betere teams gaan in de tweede ronde door naar een winnaarspool. De andere teams komen in een funpool. De teams zijn gemengd, heren en dames. Alle deelnemers spelen met hun eigen team.

Muziek en buffet
Op de achtergrond verzorgt een DJ de muziek. Er is een lopend buffet met hamburgers die je zelf kunt maken, er is ook een saladebar en een patatje.

Krosto
Krosto is een detacheringsbureau. “Wij helpen technici met het vinden van een vaste baan. We leveren geen uitzendkrachten. We zijn een specialist in techniek. Ons interne team bestaat uit mensen met een technische achtergrond en W&S ervaring. De onderlinge band is sterk..

Bureaus die nog mee willen doen aan deze Cup zijn welkom. Zorg voor 6 mensen per team en enkele invallers.
Per team bedraagt het inschrijfgeld 125 euro, inclusief drankjes, eten en de huur van de hal.

Meedoen? Meld je aan bij Krosto Techniek, Jeroen van der Stokker.

Bron: Krosto

 

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.