"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Driessen Professionals – schakel professionals en publieke sector

Driessen HRM lanceert Driessen Professionals als schakel tussen professionals en de publieke sector

Driessen verwachten voor de komende jaren een krappe arbeidsmarkt voor hoogopgeleide professionals, ook voor de publieke sector.

RSG Public en Driessen Professionals
Driessen Professionals richt zich in eerste instantie op HRM, sociaal domein voor de overheid, docenten en finance professionals. Driessen Professionals werkt op het gebied van finance samen met RSG Public. Deze samenwerking is in november 2016 ingegaan.

Samenwerking Driessen HRM en RSG Public
Foto links: Jeroen Driessen (CEO Driessen HRM) en rechts: Ivo van Lierop (CEO RSG Finance)

Kennisvelden
Als specialist heeft RSG Public haar dienstverlening opgesplitst in drie kennisvelden: Accounting & Reporting, Business Control en Governance Risk & Compliance.

De interim professionals van RSG zijn HBO+/WO opgeleid, beschikken over de nodige ervaring en worden middels de RSG Talent Academy in staat gesteld zich steeds verder te ontwikkelen en op de hoogte te zijn van de meest actuele ontwikkeling op hun vakgebied. Met opdrachten bij de gemeente Valkenswaard, Rotterdam, Amsterdam, Rijkswaterstaat, IND, COA en verschillende ministeries is RSG public in korte tijd uitgegroeid tot specialist in de publieke sector.

Bron: Driessen en RSG Public, 29 november 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.