"Voor futureproof ondernemen in flex"
SLUIT MENU

Payrollplaats weer FD Gazelle

Na FD Gazelle 2013, 2014 en 2015 mag payroll- en backofficespecialist Payrollplaats uit Groningen zich nu ook ‘FD Gazelle 2016’ noemen.

Payrollplaats, dat zich met haar dienstverlening richt op het payrollen van medewerkers in diverse branches en het uitvoeren van de backoffice van diverse uitzendbureaus, krijgt de award op 17 november aanstaande uitgereikt in Leeuwarden.

Het Financieele Dagblad reikt jaarlijks de FD Gazelle Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland, die in omzet met meer dan 20 procent per jaar groeien. Payrollplaats zag haar omzet in de afgelopen jaren met grote sprongen groeien tot een groei van 148% in 2015. De groei komt van uitzendbureaus waarvoor Payrollplaats de backoffice doet en van de verdere flexibilisering van de arbeidsmarkt. Bedrijven komen uit een onzekere tijd en nemen vooralsnog personeel niet in vaste dienst.

Adinka Antonides, directeur van Payrollplaats: “In een markt van prijs vechten, zijn wij een kwalitatieve dienstverlener die aantoonbaar meer voor zijn flexwerkers doet. Zij staan centraal in ons werk. Iedere dag weer.”

Bron: Payrollplaats, 21 oktober 2016

Hinke Wever is een creatieve verbinder van werk- en levensterreinen. Ze was als redacteur vanaf de start betrokken bij FlexNieuws.